OVER ONS
Jong en ervaren

We zijn een jong en professioneel beveiligingsbureau met een management dat langdurige ervaring heeft in de beveiliging. Met onze kennis en expertise hebben wij ons ontwikkeld tot een zakelijke en transparante partner. Dutch Security Enforcement gaat uitdagingen niet uit de weg en is proactief en flexibel. Ons hoofddoel is om de beveiliging op een hoger niveau te brengen.

Loyaliteit
Met onze klanten onderhouden wij een hechte en open relatie die gebaseerd is op vertrouwen. Door actief relatiebeheer en korte lijnen kennen we onze klanten goed. We luisteren naar onze klanten, denken met u mee en staan open voor uw mening en verbeteringsvoorstellen. We komen afspraken na en komen gelijk in actie bij een probleem. Samen kiezen we voor de best mogelijke oplossingen en het beste resultaat.

Kwaliteit en continuïteit
DSE verbetert continu haar prestaties om de beste kwaliteit op lange termijn te waarborgen. We hebben beveiligingsmedewerkers in dienst die hart voor de zaak hebben. Er is daarom weinig doorloop van personeel. We ontwikkelen hun competenties, geven de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van interne en externe opleidingen. We inspireren en motiveren ze en treden op als coach waar dat gewenst is. Hierdoor garanderen we veel ervaring, een hoge kwaliteit en professioneel personeel. Ieders inzet verdient waardering. We bieden optimale randvoorwaarden en we vinden het belangrijk om prestaties te belonen en ze samen te vieren.