Werkwijze

Als professioneel beveiligingsbedrijf verzekeren wij u van een professionele, betrouwbare beveiliging. Onze ervaren objectbeveiligers en mobiele surveillanten houden preventief en repressief toezicht op uw objecten, evenementen en parkeergelegenheden.

Werkwijze
Onze beveiligers zijn breed inzetbaar. Samen maken we een constructieplan dat volledig is afgestemd op uw situatie. Elk object en evenement is immers anders.

Wilt u ons inschakelen? Dan komen wij naar u toe. We bespreken de operationele zaken en kijken naar uw specifieke situatie. We bespreken uw wensen, denken met u mee en geven feedback. Vervolgens maken we een constructieplan en voeren deze uit. Alles gaat in overleg met u.

Het beveiligingspakket is volledig op maat. U heeft geen verplichtingen wat betreft het aantal uur dat u afneemt. Wanneer uw standaard beveiligingsbedrijf u in de steek laat, zijn wij op zeer korte termijn beschikbaar.

Wilt u uw bedrijf of huis beveiligen en criminele activiteiten voorkomen? DSE is uw partner. U bent verzekerd van optimale preventie en u ontvangt een flexibele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.